Az Apple bemutatta az új M2-es iPad Air-t

Apple Hírek   |   2024.05.07 - 16:26   |   Írta: ARPII   |   400
07. máj Az Apple bemutatta az új M2-es iPad Air-t

Két méret, először az Air esetében is, és sok hasznos újítás.

Tim Cook szerint ez az iPad legnagyobb napja, a megjelenése óta. Ez egy igazán merész kijelentés, ennyi idő után frissítések nélkül viszont ezt el is várjuk.

 

Külső

Először az iPad Air életében, két különböző méretben érkezik, 11, illetve 13 hüvelykes. Itt egy Liquid Retina kijelzőről van szó, aminek a hosszabbik élén helyezkedik el a szelfi kamerája, Center Stage móddal, ami mindig középre igazít minket a képen. Emellett pedig az Air sztereó hangszórókat is kapott.

Változatlan a TouchID ujjlenyomatolvasó, ami mellé jár egy 12MP-es hátlapi kamera, Magic Keyboard és Apple Pencil támogatás, WiFi 6E, 5G, illetve újrahasznosított aluminium ház.

 

Belső

Kérdés nélkül az új méretek mellett az M2-es processzor a legnagyobb újítás az iPad Air tekintetében. Ez a lapka 50%-kal gyorsabb, mint M1-gyel szerelt Air modell, és 3x gyorsabb, mint az A12 Bionic-kal szerelt variáns.

 

Tárhely és Árazás

Tárhely téren igazán örülhetünk, ugyanis az alap mennyiség a duplájára nőtt, 64-ről 128GB-ra, emellett kapunk még 256GB-os, 512GB-os, és 1TB-os opciót is. Az árazás 599 dollárról indul, a 11 hüvelykes modell esetében, és 799-ről a 12.9 hüvelykes nagytestvérnél.

 

Nektek, hogy tetszik az új középkategóriás iPad? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás - Apple


Kommentek megjelenítése